TISVILDE BISTRO

Et drys Mallorca, lidt nordisk coolness og masser af kærlighed...

Tisvilde Bio Bistro har stort fokus på hygge, kærlige rammer samt kombinationen af restaurant, intimkoncerter, kulturelle arrangementer og natbar i weekenderne.


Vi tager udgangspunkt i moderne bistroretter, stærkt funderet i klassiske danske og franske traditioner. Vores koncept er enkelt og ærligt med fokus på sæsonens friske råvarer. Herudover byder vi hver dag på dagens husmandskost, som eksempelvis er stegt flæsk, wienerschnitzel eller fiskefrikadeller, mm.


Tisvilde Bistro byder hele sommeren alle velkommen til uformel og festlig stemning. Vores ærlige køkken understreger vores ønske om at give vores gæster mulighed for at slappe af og sænke skuldrene. Familier, venner og alle andre, som nyder at blive forkælet med god mad, dejlig vin og fantastisk service, er vores gæster! Vores store terrasse har åbent hver dag i sæsonen, her spiller vi koncerter med de bedste danske artister og DJ’s.


Uden for sommersæsonen kan du booke Bistroen til din fest, ligesom vi også arrangerer events og middage under private former.

Hovedgaden 38

3220 Tisvildeleje

Tlf. 4870 4191
info@bistrotisvilde.dk