Kongernes har fået nye ejere og har udvidet, så du nu kan nyde de lækre retter fra det ’kendte’ Kongernes eller en lækker fiskeret fra det nye fiskehjørne.
På det nye, madglade hold finder man blandt andre den tidligere guldsmed Marie von Lotzbeck, der er køkkenchef, restaurantchef Peter Præstrud,
der blandt andet har været på Tisvilde Bistro og Rosenhuset i Vedbæk, samt thyborønboen Rasmus Christensen, der bliver Kongernes fiskemand. Han driver til daglig fiskeafdelingen i Meny Rotunden i Hellerup.
Ambitionen med Kongernes Fisk er en fiskerestaurant for alle. Her vil man både kunne få en portion fish and chips med en fadøl til – eller østers og kaviar med bobler.
– Vores køkken- og restaurantchefer er her året rundt, og så påtænker vi også at lave arrangementer. Vi slår hjertens gerne dørene op for brunch til en barnedåb eller inviterer Ældre Sagen ind, hvis de er på tur i området, lyder det fra holdet.